자유게시판

брауни с какао

페이지 정보

profile_image
작성자 Holley Birdsong
댓글 0건 조회 197회 작성일 24-04-06 02:07

본문

Наслади се на този изключително примамливо кафе-шоколадов сет от 24 Мини Брауни с ядки – изключително подходящ за специални поводи по всякакъв повод!

Нашето брауни с овесени ядки ще те очарова от раз с изобилието от топен какао, едро смлени ядки от орехи и непречистена кафява Мусковадо захар.

Специфичният замъкващ карамелен аромат на захарта в комбинация с плътния какао и ядките от орехи придават несравнимото богатство на вкуса, брауни бисквити а текстурата е леко дъвчаща, както традицията установява. Това е сладкишът ни с малко брашно и изобилно какао! А перфектният завършек? Цяла орехова ядка, погръбната в… какао!

Поръчай с доставка в цяла София или вземи от пекарна на Take a Cake.

Състав: Орехи, кафява влажна захар, натурален какао, краве масло, яйца, бяло пшенично брашно, сол.

Алергените са в болд.

Хранителна стойност за 100 грама продукт: Енергийна стойност 2617.6 kJ/625.6 kcal. Мазнини: 46.4 г, от които наситени мастни киселини 16.6 г. Въглехидрати: 38.1 г, от които захари 23.8 г. Белтъци: 13.9 г. Сол: 0.2 г.

Кексчето, в което има нещо старомодно, нещо ново и нещо розово. Голямата изненада тук е покритието на сладкиша. Тя е с млечно-кисел вкус, благодарение на заквасената сметана и специалния Руби шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на какаови зърна от сорта Ruby, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа покривка.

Вариант 2:
Любимото ти ванилов сладкиш от нежно, кремообразно тесто, което печем веднага, на място в пекарните ни, също има нещо ново – сърце от плодова конфитюр. В процеса на печене то придава по-плътно и сочно звучене на готовия десерт. Финишът е няколко щриха розов шоколад.

Вариант 3:
Кексчето, в което има нещо старомодно, нещо непознато и нещо пинк. Голямата изненада тук е глазурата. Тя е с вкус на кисело мляко, благодарение на заквасената сметана и специалния розов шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи розовия си цвят на специална технология при обработката на какаови зърна от сорта Ruby, брaуни take a cake без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа покритие.braunie-bisquit-square-1_1.jpg

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

회사명: 동운차이나
주소:

Unit 01, 8F, Tamson Plaza, 161 Wai Yip Street, Kwan Tong, Kowloon, Hong Kong

전화: 852-2790-9617
팩스: 852-2344-0322
이메일: dongwooninc@gmail.com
업무시간: 09:00 ~ 18:00
개인정보처리방침    이메일무단수집거부